Äntligen antikvecka


Ända sedan starten av antikveckan så har jag hakat på. Antikveckan är sprungen ur Limmared och det var där allt började. Men jag ligger ju bara 15 minuter från Limmared så självklart hakade jag på.

Men vad är antikveckan då? Jo det är precis vad de låter en hel vecka då många secondhandbutiker i och runt omkring Limmared håller öppet (mån-lörd) För mig innebär antikveckan 9 arbetsdagar i rad. Jag har i skrivande stund avklarat 2 av 9. Imorgon (måndag) kommer min mamma och hjälper mig och hon stannar tills på onsdag. För det kan vara ganska mycket folk emellanåt och de skadar aldrig att ha någon som hjälper till att packa och att plocka fram “nyheter” (för jag fyller på hela tiden) På Torsdag får jag lite special hjälp av en kollega men fredag-söndag kör jag själv.

antikveckan är alltid vecka 30
vi är ett helt gäng som håller extraöppet utmed väg 157
Några fler “butiker” som har extra öppet i sjuhärad

Det här är den viktigaste veckan på hela året för mig och jag är så tacksam över alla de fina saker som lämnas in till försäljning hos mig. Till alla er som kommer och hälsar på och till mina nära som ställer upp och hjälper till i butiken, till min man som förberett mat åt mig och tar med barnen på semester så att jag kan få fokusera på jobbet hela veckan (du är bäst)

Håll nu tummarna för en fantastisk antikvecka för mig och alla mina kollegor.

Varmt välkomna på en antikvecka fylld med “fynd”

// Annie


Lämna ett svar

%d