Jag har skapat en Guide


Jag älskar att åka på secondhandturer speciellt på semestern. Men attans vad svårt de kan vara att hitta butikerna.

En del områden har en fysisk guide där många secondhandbutiker finns med. Men de ställer ändå till de med tanke på att alla inte har öppet samma dag och med olika öppettider. Så ofta får man bläddra hit och dit för att få ihop allt.

Så jag tänkte att i sjuhärad ska vi ha de lite annorlunda. Här ska vi ha en guide på Instagram och på Facebook. En guide som dagligen kan tala om för besökarna vilka secondhandbutiker som har öppet och hur man bäst åker för att hinna besöka dem alla. Låter perfekt eller hur .

Så in och följ secondhandguiden sjuhärad på Instagram och se till att vara förberedd när semester kommer. Eller för den delen passa på att ge dig ut redan nu.

Driver du en secondhandbutik i sjuhärad och vill vara med? Skicka ett Mail till secondhandguiden@gmail.com


Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: