Att sälja på kommission

Har du saker hemma som du inte använder men som förtjänar att leva färdigt sitt liv? Eller är du på väg att flytta från stort till litet? eller har du helt enkelt för mycket saker hemma?

Jag säljer det gärna åt dig och ger det en chans till ett liv fullt ut. Sen delar vi på den eventuella vinsten . Jag skattar och momsar självklart på min del. (vid försäljning via tradera så står du för traderas försäljningsavgift på 10%)

Jag tar emot att som är helt och rent förutom elektronik (undantag lamparmaturer) Böcker (undantag skinnband) och jag avböjer mig saker som är söndriga. Kläder tar jag gärna men tyvärr inga barn eller Herrkläder eller skor. Större möbler ser jag helst att du fotar och skickar bilder på innan du tar med det till butiken.

bild från butiken

Kommissionsinlämning sker lördagar mellan 9-9.45 på baksidan av butiken eller enligt överrenskommelse.

Utbetalning sker varje månad via swish eller kontanter runt den 20:e varje månad (förutsatt att summan överstiger 100:-)

Saker jag inte anser passa in eller som stått för länge skänker jag vidare till välgörenhet. Du får alltså inte tillbaka något av de du lämnat in. Självklart skänker jag inget utav värde utan där hittar jag alltid en försäljningskanal för att få det sålt.

Jag har nu flera års erfarenhet och över 500 människor som valt att sälja sina saker genom mig. Jag har ett väl utvecklat säljnät och goda kunskaper vid prissättning av era saker. Jag håller mig ständigt uppdaterad på de senaste trenderna och prisnivåerna.

Vill ni veta mer så skicka mig gärna ett mail på cbakontakt@gmail.com eller kom förbi en lördag vid inlämnings tillfälle så berättar jag mer.

Annie